Rreth Nesh

Rreth Nesh

Unë jam navigatori juaj i besueshëm në anijen Perla XX. Me vite të tëra lundrimi në këto ujëra të pacenuar, unë jam burimi juaj i preferuar për të gjitha gjërat bregdetare dhe magjepsëse. Pavarësisht nëse jeni kurioz për xhevahiret e fshehura të destinacioneve tona ose keni pyetje të zjarrta për detin, unë jam këtu për t'ju drejtuar në drejtimin e duhur. Bashkohuni me mua në këtë aventurë detare dhe le të eksplorojmë së bashku mrekullitë e detit!

NE BESOJMË NË FUQINË E LUNDËRIMIT ME VARKË

UDHËTIME PRIVATE

Për udhëtime private, ne kemi një varkë të vogël për familjet dhe grupet sociale. Imbarkimi është pothuajse i njëjtë, por me përjashtim që udhëtimi privat bëhet vetëm me familjarë dhe miq që njihen, jo në grup me persona të tjerë.

UDHËTIME NË GRUP

Për grupet me persona të tjerë ka një varkë me kapacitet rreth 25 persona, por edhe një varkë me kapacitet 10 persona. Për udhëtimet në grup, çmimi është 30 euro për person me të dyja mjetet, ndërsa udhëtimet turistike private janë me qendër në Krorzen. Lëvizjet jashtë destinacionit i nënshtrohen tarifave shtesë sipas lëvizjeve që kryhen në më shumë plazhe me pak më shumë pagesë shtesë. Përveç këtyre mundësive private, ka edhe karta peshkimi me guidë private, festa ditëlindjesh dhe peshkim me shtizë, të cilat janë vetëm private dhe me çmime të diskutueshme.

SIGURIA

Anijet kanë kapitenë me 20 vite përvojë në këtë biznes dhe janë serioze dhe të sigurta
↗ GALERIA
Hidhini Një Sy Galerisë Tonë