RRETH PERLA XX


Udhëtim dhe prezantim i plazheve më të bukura të Sarandës. Nisja behet ne oren 9:30 prane limanit te Sarandes dhe ndalesa ne plazhin e pare te quajtur Plazhi i Greminit. Aty qëndrojmë për plazh, zhytje, snorkeling për rreth 20 minuta, më pas largohemi nga plazhi i Gremines dhe shkojmë në gjirin e Kakomesë. Aty qëndrojmë 30 minuta me varkë, ndërsa me varkë qëndrojmë rreth një orë. Pasi kemi bërë plazh, zhytje, video, foto, snorkeling, lëvizja në destinacionin kryesor.

↗ FACILITETET
Çfarë Ne U Ofrojmë Klientëve Tanë

Siguria


Anijet kanë kapitenë me 20 vite përvojë në këtë biznes dhe janë serioze dhe të sigurta
↗ TURET
Destinacionet e Udhëtimeve Me Anije